Twenty One Pilots споделиха видеото към "Stranger Things // Heathens" (на живо от Румъния)

Twenty One Pilots споделиха специална версия на живо на техния хит "Heathens", вдъхновени от възможността да претворят песента, приспособявайки я към света на оригиналния хитов сериал на Netflix – "Stranger Things". 
 
Заснет по време на последния концерт от тяхното европейско фестивално турне "Electric Castle" в Румъния, "Stranger Things // Heathens" (на живо от Румъния) пристига като официално видео, улавящо изненадващи моменти на живо от фестивалната площадка при историческия замък Bánffy.
 
 
Следващия месец Twenty One Pilots ще стартират "THE ICY TOUR 2022", на което групата ще бъде хедлайнер на концерти в Северна Америка това лято. Турнето, което ще обхване 23 града, ще започне на 18-ти август в Сейнт Пол, Минесота и ще направи спирки в Ню Йорк, Торонто, Нашвил, Анахайм и други, преди да завърши с представление в "Climate Pledge Arena" в Сиатъл на 24-ти септември.
 
По-рано тази година Twenty One Pilots участваха в емблематичния сериал на MTV "Unplugged", където представиха преработени версии на някои от най-големите и най-обичаните песни от техния каталог.
 
 
Освен това, дуото също беше домакин на филмовото събитие "Twenty One Pilots Cinema Experience", което събра фенове в кина по целия свят, за да гледат стрийминг на изпълнението им на живо на разширената версия на епичния им албум Scaled And Icy (2021), включващо ремастерирано аудио и видео и повече от 20-минутни невиждани досега кадри.
 
Scaled And Icy дебютира под №1 в класациите на Billboard "Top Rock Albums" и "Top  Alternative Albums". Изкачи се до №3 в Billboard 200, отбелязвайки най-успешната първа седмица за рок албум през 2021. Акценти в албума са хитовете "The Outside", "Saturday" и "Shy Away", последният от които се изкачи до №1 във формата само за три седмици, поставяйки дуото в елитната група от изпълнители с множество песни, които са се издигнали до №1 във формата след три или по-малко седмици, включително U2, R.E.M., The Cure, Linkin Park, Red Hot Chili Peppers и Foo Fighters.

Свързани новини

Дуото тръгва на път

02.04.2024

21P се завърнаха

05.03.2024

Twenty One Pilots с нов албум

28.04.2023

Лимитирано издание за 10 рожден ден

12.01.2023

Twenty One Pilots - “Saturday”

12.07.2021