Дейвид Гарет издаде нов сингъл с Андреа Бочели

Преди броени дни магнетичният Дейвид Гарет отново зарадва фенове си, като съобщи, че в края на тази година ще издаде нов албум, озаглавен Iconic
 
Албумът предстои да излезе на 4 ноември, а песните в него са вдъхновени и посветени на легендарните цигулари Дворжак, Глук, Менделсон, Шуман и още много други, на които Гарет се възхищава от дете. Новата продукция ще включва и дуетни аранжименти с бившия му учител Ицхак Пърлман, както и със звездния италиански тенор Андреа Бочели. Дуетът с Бочели, на вечната и пленителна "Ave Maria", е вече факт и може да бъде чут и видян в музикалните онлайн платформи. 
 
 
А докато публиката е в очакване на новите произведения на виртуозния цигулар, европейското турне на Дейвид Гарет е в разгара си. Българските фенове ще имат удоволствието да се насладят на емоционален и вълнуващ концерт под откритото небе на стадион "Юнак" в София. Турнето "ALIVE" ще продължи до октомври месец, а част от песните, които публиката ще чуе на 30 август на стадиона, са емблематичните "Staying Alive", "What a Wonderful World", "Beauty and the Beast" и "Imagine", рок хитовете "Enter Sandman" и "Paint it Black", както и интерпретациите на класически творби като "Confutatis" на Моцарт и "Dance of the Knights" на Прокофиев.
 
Шоуто на цигуларя Дейвид Гарет ще бъде на стадион "Юнак"
 
Последни бройки билети за събитието на 30 август могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим в цялата страна и онлайн от eventim.bg на цени от 85 до 170 лева. Всички билети важат без необходимост от презаверяване за новата локация на концерта.
 

Свързани новини

Гледаме Дейвид Гарет на стадион "Юнак"

04.07.2022

Андреа Бочели с олимпийска песен

10.02.2022

Андреа Бочели подарява свой концерт

10.12.2021

Матео Бочели дебютира със "Solo"

08.10.2021

Andrea Bocelli с нов албум

13.11.2020