Дейвид Гарет издаде нов сингъл с Андреа Бочели

Преди броени дни магнетичният Дейвид Гарет отново зарадва фенове си, като съобщи, че в края на тази година ще издаде нов албум, озаглавен Iconic
 
Албумът предстои да излезе на 4 ноември, а песните в него са вдъхновени и посветени на легендарните цигулари Дворжак, Глук, Менделсон, Шуман и още много други, на които Гарет се възхищава от дете. Новата продукция ще включва и дуетни аранжименти с бившия му учител Ицхак Пърлман, както и със звездния италиански тенор Андреа Бочели. Дуетът с Бочели, на вечната и пленителна "Ave Maria", е вече факт и може да бъде чут и видян в музикалните онлайн платформи. 
 
 
А докато публиката е в очакване на новите произведения на виртуозния цигулар, европейското турне на Дейвид Гарет е в разгара си. Българските фенове ще имат удоволствието да се насладят на емоционален и вълнуващ концерт под откритото небе на стадион "Юнак" в София. Турнето "ALIVE" ще продължи до октомври месец, а част от песните, които публиката ще чуе на 30 август на стадиона, са емблематичните "Staying Alive", "What a Wonderful World", "Beauty and the Beast" и "Imagine", рок хитовете "Enter Sandman" и "Paint it Black", както и интерпретациите на класически творби като "Confutatis" на Моцарт и "Dance of the Knights" на Прокофиев.
 
Шоуто на цигуларя Дейвид Гарет ще бъде на стадион "Юнак"
 
Последни бройки билети за събитието на 30 август могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим в цялата страна и онлайн от eventim.bg на цени от 85 до 170 лева. Всички билети важат без необходимост от презаверяване за новата локация на концерта.
 

Свързани новини

Маестрото отново у нас!

06.03.2024

Гледаме Дейвид Гарет на стадион "Юнак"

04.07.2022

Андреа Бочели с олимпийска песен

10.02.2022

Андреа Бочели подарява свой концерт

10.12.2021

Матео Бочели дебютира със "Solo"

08.10.2021