Бионсе пак е номер едно, записва няколко рекорда в Billboard

R&B кралицата Бионсе избухна на първата позиция в актуалната класация за албуми Billboard 200, като отбеляза най-силната седмица за годината от жена-изпълнител.
 
Новият й албум "Renaissance" е седмият самостоятелен албум на Бионсе, като всеки един от тях е ставал номер едно по продажби в щатите. И още едно постижение - това е първият албум, издаден от жена през 2022 г., който оглавява чарта за албуми. Последната певица на върха беше Адел през есента на миналата година.  
 
Бионсе оглави и новата британска класация за албуми, съобщи на сайта си официалната компания, която следи продажбите и съставя чартовете. 
 
"Renaissance" е на пазара от 29 юли и предизвика не една или две дискусии. Но важна е музиката вътре, а тя определено поставя Бионсе в нова светлина, която очарова феновете. 
 
Бионсе редактира втора песен от новия си албум
 
Музикалната колекция е забележителна с новото денс звучене на певицата. В 16-те танцувални парчета със завладяващи текстове Бионсе изследва любовта, приятелството и взаимоотношенията. Както е характерно за нея, тя отново прави голям поклон към "черната" музика и нейните най-известни представители. 

Свързани новини

Не всички са щастливи

23.01.2023

Бионсе с нов рекорд на "Грами"

16.11.2022

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе е подложена на критики

02.08.2022