Михаела Филева тръгва на национално турне в началото на есента

В последните топли дни на септември Михаела Филева ще пее на откритите сцени в Пловдив и Стара Загора. 
 
Турнето продължава през октомври в Смолян и Кърджали. Концертите са част от националното турне на талантливата певица, което успешно премина през Велико Търново, Русе и Варна това лято.
 
Любимите хитове на младото поколение "По-добра от мен", "Латино Сеньорита", "Бойкот", "Родена с късмет", "100 на 100", "Опасно близки", чувствените балади "И аз съм тук", "Нова страница", "Приливи и отливи" ще прозвучат в нови концертни аранжименти, изпълнени от Михаела и музикантите Васил Крумов, Краси Тодоров, Александър Обретенов и Васил Вутев.
 
През последните години популярността на Михаела Филева се дължи както на десетките хитове в репертоара ѝ, така и на професионалния начин, по който тя ги представя пред публиката, социалната ѝ ангажираност, топлината и харизмата, които излъчва. На концертите на красивата певица виждаме усмихнатите лица на цели семейства – родители и деца, които ценят и се наслаждават на качествена музика, поднесена на родния им език.
 
Възможност да се насладят на концертното шоу на Михаела първи ще имат пловдивчани на 27 септември в лятно кино "Орфей", на следващият ден (28 септември), музикалната звезда ще пее в Летния театър в Стара Загора. На 11 и 12 октомври Михаела Филева ще изнесе първите си самостоятелни концерти съответно в Смолян – Военен клуб и Кърджали – Дом на културата. Билетите са налични в мрежата на Ивентим.

Свързани новини

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023

Михаела Филева с нов сингъл и видео

20.07.2023

Михаела Филева с нов клип

02.06.2023

Певицата изпраща годината с нов хит

23.12.2022