Риана ще пее на шоуто на полувремето на Super Bowl

Барбадоската дива Риана, която наскоро стана майка на първото си дете с рапъра A$AP Rocky, ще бъде звездата на шоуто на полувремето на финала на Super Bowl. Това ще бъде първата музикална изява на звездата от пет години насам!

Финалът на Super Bowl ще се проведе на 12 февруари на стадиона "State Farm" в Глендейл, Аризона и ще се предава на живо по Fox. Риана ще си партнира с NFL, компанията на рапъра Джей Зи - Roc Nation, която е изпълнителен продуцент, и с новия спонсор Apple Music за осъществяването на концерта на полувремето, който през последните години се превърна в едно от най-популярните събития в света. 

Един от миналогодишните участници в шоуто - Др. Дре поздрави Риана в ефира на Apple Music 1, като призна, че е неин огромен фен. "Нямам търпение да видя какво ще направи", каза рапърът и добави, че тя има всички възможности да взриви публиката. "Знам, че поставихме летвата изключително високо", добави той. 

Супершоу на финала на Супербоул

Последното музикално турне на Риана беше през 2016 г. след като тя представи албума си "Anti". От 2018-та е най-скорошната й изява на живо на сцената на наградите "Грами", където пя с DJ Khaled. След това певицата се отдаде на своите бизнес проекти в сферата на модата, които я направиха една от най-богатите знаменитости в света. 

Риана създаде модната линия "Fenty" заедно с гиганта LVMH. Междувременно певицата участва в няколко хитови музикални колаборации и филми. Тя играе във филмите "Ocean’s 8" (2018), "Valerian and the City of a Thousand Planets" (2017), "Bates Motel"  (2017) и "Popstar: Never Stop Never Stopping" (2016). Тази година барбадоската звезда участва в новото видео на мъжа си A$AP Rocky, и също така беше провъзгласена за национален герой на родния Барбадос. 
 
Риана стана национален герой на Барбадос
 
Новината за участието на Риана в шоуто на полувремето идва след няколко промени около тазгодишния финал. Първо бе разпространено, че певицата Тейлър Суифт е поканена да пее, но впоследствие американската звезда е отказала офертата.

Също така, емблематичният спонсор на шоуто на полувремето от цяло десетилетие - Pepsi, тази година е изместен от Apple Music като нов официален спонсор на концерта. 

Свързани новини

Печели ли Ъшър от шоуто на Super Bowl?

09.11.2023

Ето как Риана обяви, че чака второ дете

13.02.2023

Супершоу на финала на Супербоул

14.02.2022

Риана вече е номер 1 по богатство

05.08.2021

Виж шоуто на The Weeknd на Super Bowl

09.02.2021