Риана се завърна бременна на "Супербоул" и още интересни моменти от шоуто

Суперзвездата Риана разкри, че отново е бременна по време на участието си в шоуто на полувремето на финала по американски футбол "Супербоул" (Super Bowl).
 
Певицата направи първата си музикална изява на живо за последните години. Тя танцува, въпреки наедрялото си коремче, и изпя компилация от най-големите си хитове, сред които "We Found Love", "Umbrella", "Only Girl (In the World)", "Work""Diamonds" и др. Певицата беше облечена изцяло в червено, заобиколена от множество танцьори по сцената, която се движеше на различни платформи. Още в самото начало на изпълнението стана очевиден фактът, че барбадоската дива отново е бременна. По-късно нейният представител официално потвърди новината. 

Последното музикално турне на Риана беше през 2016 г., когато тя представи албума си "Anti". От 2018-та е най-скорошната й изява на живо на сцената на наградите "Грами", където пя с DJ Khaled. След това певицата се отдаде на своите бизнес проекти в сферата на модата, които я направиха една от най-богатите знаменитости в света, както и на майчинството.

През май миналата година певицата и партньорът й - рапърът A$AP Rocky, станаха родители на първото си дете - момченце, чието име все още звездите пазят в тайна. Съвсем наскоро Риана пусна весело клипче, в което показа детенцето си пред света за първи път. 

Риана пусна умилителни кадри на бебето си

Сред другите най-интересни моменти от супершоуто са изпълнението на химна от кънтри певеца Крис Стейпълтън, "придружен" единствено от своята електрическа китара. Докато осемкратният носител на "Грами" пееше, актьорът Трой Коцур, първият глух актьор, спечелил "Оскар" за ролята си в "CODA: Дете на глухи родители", превеждаше текста на химна на жестомимичен език. 

Със свои изпълнения на шоуто се представиха още Шерил Лий Ралф и Babyface, а на стадиона присъстваха звездите Пол Ръд, Брадли Купър, Кевин Харт, Джей-Зи, Тифани Хадиш, кулинарът Гордън Рамзи и др. 
 
В рекламите, създадени специално за "Супербоул", участваха знаменитостите Бен Стилър, Адам Драйвър, Силвестър Сталоун, рапърът Пъф Деди и други. Зрителите си припомниха екранните образи Уолтър Уайт и Джеси Пинкман от култовия сериал "Breacking Bad", а актьорът Уил Фарел попадна в "Stranger Things", "Squid Game" и други от хитовите продукции на Netflix. 

 
И още един любопитен акцент от спортното събитие, което обаче е и едно от най-популярните събития в света на шоубизнеса - в реклама в края на играта, спечелена от Канзас Сити Чийфс над Филаделфия Ийгълс, ирландските рокаджии U2 разкриха, че се завръщат на концертната сцена за първи път от 2019 г. Боно и компания обявиха, че ще представят шоуто "Achtung Baby Live At The Sphere" в Лас Вегас през есента. 

Свързани новини

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Риана с първи концерт от 8 години насам

06.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

A$AP Rocky с новини за Риана

20.02.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024