Риана пусна умилителни кадри на бебето си

Певицата Риана за първи път разпространи видеокадри на седемесечното си момченце, но не разкри името му. 

Видеото не включва таткото - рапърът  A$AP Rocky. Видеото, което е с продължителност 45 секунди, беше качено в Tik Tok и е първата публикация на певицата в тази социална мрежа. Тя стартира активността си в събота и клипчето вече е гледано над 12 милиона пъти.

На кадрите се вижда как бебето се вози в кола, усмихва си и гука, а след това се опитва да вземе телефона на певицата. Риана го пита: "Опитваш се да вземеш телефона на мама?"

34-годишната  изпълнителка роди през май, като дълго време пазеше пълна дискретност относно пола и името на детенцето. 

След като минаха около шест месеца, след като роди, Риана поднови кариерата си и ето че към днешна дата празнува първата си номинация за "Златен глобус" за  песента "Lift Me Up" от филма "Черната пантера": Уаканда завинаги". 

Барбадоската дива отбеляза дългоочакваното си завръщане в света на музиката с трака от филма на Marvel, а сега феновете очакват с нетърпение шоуто на певицата на полувремето на Супербоул през февруари. Това ще бъде първият концерт на Риана от повече от пет години насам.

"Life Me Up" е номинирана в категорията за най-добра оригинална песен, където ще се конкурира с  "Hold My Hand" на Лейди Гага, "Carolina" на Тейлър Суифт,  както и с песни от филмите "Пинокио" и "RRR".

Свързани новини

За няколко дни - два албума

13.03.2024

Риана с първи концерт от 8 години насам

06.03.2024

Албумът на Ариана Гранде излиза скоро

05.03.2024

A$AP Rocky с новини за Риана

20.02.2024

Ариана Гранде пее със своя идол

16.02.2024