Ед Шийрън се обедини с Pokémon за новата си песен

Международната музикална суперзвезда и фен на Pokémon – Ед Шийрън, си сътрудничи с компанията за новата песен – "Celestial". 
 
Специалнният му трак ще се появи в дългоочакваните видеоигри "Pokémon Scarlet" и "Pokémon Violet", които излизат на 18-ти ноември ексклузивно за семейните конзоли "Nintendo Switch", но феновете могат да го чуят по-рано и да се насладят на музикалния видеоклип.
 
 
Видеоклипът към "Celestial" е вдъхновен от големия интерес на Ед като дете към франчайза и включва някои от любимите му покемони като Pikachu, Squirtle, Machamp, Snorlax и други. Той проследява един типичен ден от живота на Ед, с покемонски привкус и е режисиран от носителят на множество награди – Юичи Кодама. Включвайки уникална художествена режисура от Ю Нагаба в стил "скица", който напомня на покемоните, които Ед е рисувал като дете. Видеото е пълно с изненади и пренася зрителите обратно в едно по-просто време в детството им, когато всичко е било възможно.
 
"Играя "Pokémon", откакто бях в началното училище", споделя Ед. "Брат ми и аз имахме различни версии на игрите и разменяхме покемони помежду си, докато всеки не завършеше своя Pokédex. Обичах картите, но игрите бяха онова, което наистина ме омагьоса. Обичах целия свят, който те създаваха, това ме разсейваше, ако в живота ми се случваха негативни неща, от които исках да избягам. Това беше свят, в който можех да избягам и оттогава не съм спирал да играя. Въпреки че вече съм на 31 години, все още имам същата конзола "Game Boy Color" и играя "Pokémon Yellow" или "Pokémon Silver" в самолети и влакове, когато съм на турне. За мен е голяма чест да добавя моя песен към играта и да заснема носталгично видео. Надявам се да харесате песента и видеоклипа - заснемането беше незабравимо!"

Свързани новини

Фенове полудяха по бельото на Ед Шийрън

30.11.2023

Важно!

25.10.2023

Ед Шийрън идва у нас!

20.10.2023

Певецът с уникално постижение

12.10.2023

Англичанинът може да бъде и лошо момче

05.10.2023