Рапърът 50 Cent идва на гости в Киноцентъра

50 Cent ще гостува на "Ню Бояна", съобщават от филмовото студио. Събитието е на 9 октомври.
 
Роденият в Куинс, Ню Йорк, Къртис Джаксън пристига специално в София, за да се включи в Fashion Forge In Rome. С това се поставя началото на новия сезон на Film Forge - образователна и практическа програма за обучение на кадри и осигуряване на заетост в сферата на кино индустрията.
 
Предстоящият концерт ще бъде впечатляваща комбинация от аудио-визуални елементи, организаторите обещават истински спектакъл в пространството на Римския декор на филмовия център. Звездата идва с антураж от над 30 човека - екип, който ще отговаря за всеки детайл около гостуването му и изявата му пред българската публика.

 
В рамките на събитието ще бъдат представени и 30 модни дизайнери, които ще покажат своята работа под формата на моден спектакъл. Основен партньор и съорганизатор е Code Fashion TV.
 
Film Forge е програма за практическо обучение, в която "Ню Бояна" влагат много средства, усилия и любов, разказват от студиото. Тя е фокусирана върху всеки един аспект от кинопроизводството и дава шанс на младите кино любители и ентусиасти да се докоснат до реалния работен процес в сърцето на едно от най-големите филмови студиа в Европа. Сред дисциплините, които могат да избират участниците в програмата, са всички възможни дейности - от грип, през осветление, грим и костюми, до производсвото на реквизит и други.

Свързани новини

Спечели награди от чай Ahmad

28.11.2022

Благо от HAYES&Y на гости в FM+

25.11.2022

Zoom In #17: Христина Бабалова

25.11.2022

Imagine Dragons идват в Румъния

25.11.2022

Най-големите печалби от онлайн казина

24.11.2022