"Моменти" на Графа се превърна в хит в Чехия

Поредно признание за таланта на на Влади Ампов – Графа дойде от Чехия, където песента "Моменти" заживя нов живот в изпълнение на двама от най-популярните там певци - Ян Бендинг и Моника Багарова. 
 
 
Чешката версия на песента се казва "Град" (Město), а идеята тя да се превърне в сингъл е на продуцентите на телевизионната риалити поредица "Прага – ден и нощ", които стигат до авторите ѝ със съдействието на българския продуцент Краси Ванков. "Моменти" е песен от едноименния албум на Графа, който получи наградата за най-добър албум за 2016. 
 
Влади Ампов откликва с готовност на запитването за адаптирането на "Моменти" във версия на чешки, без колебания съгласие дава и другия автор на текста Илия Григоров. Така се ражда "Град" (Město), която вече 2 месеца трупа популярност в Чехия. Ян Бендинг и Моника Багарова - чешките супер звезди, които я изпълняват, споделят, че песента е много красива и вярват, че ще се хареса на феновете им. Новата версия на "Моменти" звучи свежо и топло, което е причината вече да е любима на много фенове в Чехия.
 
 
Само преди дни Графа се завърна от турне в Благоевград, Свиленград и Смолян, където отново поднесе на феновете си силни музикални емоции с вълшебните си вокални изпълнения, със съпровод на китара и пиано. През октомври Влади Ампов ще продължи да радва феновете си със срещи на клубните сцени в София, Терминал 1 – 8.10, Велико Търново, Плей – 14.10 и други.

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023