Анджелина Джоли пак атакува Брад Пит в съда

Нов епизод от сагата Анджелина Джоли - Брад Пит.

Актрисата подаде съдебни документи, с които обвинява бившия си съпруг, че я е нападнал, както и децата й, докато е бил пиян на борда на частния им самолет. Припомняме, след този случай от 2016 г. актрисата подаде и молбата за развод. Тук обаче за първи път се твърди, че Пит е нападнал бившата си съпруга, и че я е малтретирал физически и вербално, включително и шестте им деца.

Адвокатите на Джоли твърдят, че звездата от "Боен клуб" е започнал да крещи, обвинявайки я, че е "твърде добра към децата". След това Пит я бутнал към банята в задната част на самолета. "Пит сграбчи Джоли за главата и я разтърси, а след това я хвана за раменете и я разтърси отново, преди да я бутне в стената на банята", пише в новите обвинения.

Новите документи са депозирани по делото, което бившата холивудска двойка води за френската винарна, която двете знаменитости купиха заедно, но Джоли иска да продаде. Брад Пит обаче оспорва исковете на бившата си жена.

Той отрича обвиненията за нападението на борда на самолета по време на семейно пътуване от Франция до Лос Анджелис. Тогава стана известно, че скандалът е избухнал между Пит и най-големия син на Джоли - Мадокс.

Източник, близък до актьора, казва пред BBC, че обвиненията на Джоли са неверни. "Тя продължава да преработва, преработва и преосмисля описанието на това събитие, случило се преди шест години, като добавя напълно невярна информация всеки път, когато не успява да получи това, което иска", коментира източникът. "Нейната история непрекъснато се развива."

Твърденията на Джоли за обидно поведение от страна на Пит по време на полета на 14 септември 2016 г. се появиха в предишни съдебни документи, включително споразумението за развод на бившата звездна двойка.

Но във вторник, в иска подаден в Лос Анджелис от правния екип на Джоли, са посочени новите подробности. Процесът е част от продължаващо съдебно дело за Chateau Miraval SA, къща и лозе в южна Франция, които бившата холивудска двойка придоби заедно.

Пит оспорва продажбата на шатото, защото той и бившата му съпруга са се съгласили да не продават дяловете си в без разрешението на другия. Джоли обаче обвинява Пит, че е "подлял вода" на опитите й да му продаде нейните дялове от имота.

Свързани новини

Анджелина Джоли vs. Хали Бери

20.04.2023

Шеметно кино с Брад Пит и Марго Роби

09.12.2022

Анджелина Джоли прие предизвикателството

31.10.2022

Див купон с Брад Пит и Марго Роби

14.09.2022

Брад Пит е хит с новия си филм

23.08.2022