Мартин Костадинов представи новата си песен "Hey Mama"

Вече е факт официалната премиера на новия сингъл на Мартин Костадинов. Песента с модерно диско и фънк звучене е вдъхновена от собствената му лична любовна история, и е представена на аудиторията с ексцентричнo, дори иронично видео с невероятни ефекти и филмов почерк.
 
За заснемането на видеоклипа към песента Мартин се е доверил на екип работещ за страната и чужбина. Видеото се отличава с ефекти на световно ниво, а режисьор и сценарист на атрактивната продукция е Кеворк Асланян. Продуцент на видеото е компанията, която стои зад заснемането на видеото "Break My Heart" на Dua Lipa и световният кино хит "Loving Pablo" с Пенелопе Крус и Хавиер Бардем. 
 
В главните роли са артистите Милена Ерменкова, Кирил Недков и собственият син на музиканта - Тео Костадинов, а хореографията е на Коста Каракашян. Действието се развива в къща с винтидж интериор, пресъздавайки историята на младо семейство с бебе. Кадри от бита, наситени с ирония, лека лудост и цветна хореография ви потапят в типичната за Уес Андерсън кино атмосфера.
 
 
За най-новия си успешно реализиран проект, Мартин Костадинов споделя: "За мен и моя екип няма граници и съм благодарен на всички за дързостта и смелостта да експериментираме с всеки следващ проект."
 
Мартин е популярен в музикалния бранш със соловите си сингли (’’Без да виждаме’’) и дуетите с популярната актриса Лили Гелева ("Овъртолихме се", "Край на света" и "Първите хора"), които набират популярност през годините и имат своята вярна публика. Участник е в многобройни live концерти и фестивали в страната и чужбина. Финалист в 1-вия сезон на X Factor Bulgaria, като част от поп групата Voice of Boys.

Свързани новини