Måneskin представиха новия си сингъл "The Loneliest"

Театрално, драматично и лирично звучене ни подаряват италианските рокаджии Måneskin с новия си сингъл, озаглавен "The Loneliest".

"Ще бъдеш най-тъжната част от мен. Част от мен, която никога няма да бъде моя, очевидно е. Тази вечер ще бъде най-самотната...", пее в вокалистът Дамиано Давид. 
 

"The Loneliest" е вторият сингъл на Måneskin от бъдещия им албум, който следва "Teatro d’ira: Vol. I" от 2021г. Първото парче, което италианската група пусна през тази година е "Supermodel".

Те го представиха преди дебюта си на Coachella през август и след това на MTV Video Music Awards - изпълнение, което ще се запомни с падането на горнището на басистката Виктория. Видеото им донасе наградата за "Най-добро алтернативно видео", като това е първият в историята на VMA приз, някога връчен на италиански изпълнител.

Групата обяви и пищно европейско турне, което, очаквано има най-много дати в Италия - виж подробностите тук: 

Виж Måneskin и видеоклипа на най-новия им хит "Supermodel"

Вчера Дамиано и компания пък направиха ексклузивен концерт пред едва 500 души в клуб в "Камдън таун" в Лондон, където представиха "The Loneliest" часове преди песента да бъде пусната официално. 

"Толкова сме развълнувани феновете ни най-накрая да чуят песента – тя означава много за мен, това е лична песен, но се надявам, че всички ще можете да я приемете по свой собствен начин. Снощи имахме изненадващо шоу в Лондон и изпълнихме „The Loneliest" на живо за първи път... и реакцията на феновете беше уникална! Имахме динамична година на турнета по света, от Япония до Америка, до Европа и отвъд, и нямаме търпение да продължим да обикаляме и издаваме повече музика през 2023 г.", споделя Дамиано.

Свързани новини

Måneskin стартираха световното си турне

22.05.2024

Най-горещата басистка застава зад пулта

29.02.2024

Måneskin питат: "Honey (are u coming?)"

01.09.2023

Måneskin взривяват тълпата

23.03.2023

Албумът на италианците е сензация

01.02.2023