"The Loneliest" - най-новото видео на Måneskin

Италианската рок сензация Måneskin представи видеото на новия си сингъл "The Loneliest".
 
Групата прекарва няколко месеца в Лос Анджелис, където записва новата си музика. Първият сингъл от бъдещия албум на рокаджиите е "Supermodel", а преди броени часове излезе новото видео на драматичната песен "The Loneliest". 
 
"The Loneliest" е ода към класическите рок балади от старата школа. С чувствените вокали на Дамиано Давид и наелектризиращите китарни сола на Томас Раджи, парчето показва групата в най-уязвимата им, но и същевременно най-уверена светлина.
 
"Толкова сме развълнувани феновете ни най-накрая да чуят песента – тя означава много за мен, това е лична песен, но се надявам, че всички ще можете да я приемете по свой собствен начин", сподели Дамиано, който разкрива, че е написал лириката, докато е бил самотен в Лос Анджелис без любимите си хора в Италия. 

Продължавайки да оставят незаличима следа на музикалната сцена, Måneskin предефинират какво означава да бъдеш рок група през 2022 г. Бандата вече има армия от фенове по света, а последният им хит "Supermodel" постигна над 170 милиона стрийма само за няколко месеца.

Добавяйки поредния успех към стремглаво нарастващия си списък с постижения за тази година, те изпълняват песента на церемонията по връчването на VMA на MTV. Видеото им донесе наградата за "Най-добро алтернативно видео", като това е първият в историята на VMA приз, някога връчен на италиански изпълнител.

Свързани новини

Най-горещата басистка застава зад пулта

29.02.2024

Måneskin питат: "Honey (are u coming?)"

01.09.2023

Måneskin взривяват тълпата

23.03.2023

Албумът на италианците е сензация

01.02.2023

Måneskin се ожениха помежду си

20.01.2023