Билетите за Eagle-Eye Cherry са вече в продажба

Продажбата на билети за концерта на Eagle-Eye Cherry стартираха с подчертан интерес.
 
Събитието ще се състои на 4 март 2023 година в Pirotska 5 Event Center от 19:00 часа и по всичко личи, че вероятно няма да успее да побере всички фенове на звездата у нас.
 
Eagle-Eye Cherry с първи концерт у нас догодина!
 
Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим по следния начин:
- до 16 октомври, включително:
50 лева - партер  
60 лева - балкон  
 
- от 17 октомври на редовни цени:
55 лева - партер  
70 лева - балкон  
 
- при налични места в деня на събитието:
60 лева - партер  
75 лева - балкон 
 
В залата има седящи и правостоящи места, като билета не гарантира фиксирано място. Сепарета има на балкона, а резервации не се приемат. 
 
 
Някои от местата на които все още можете да намерите билети за този концерт са Български пощи, билетна каса на EVENTIM на ул. "6-ти септември" 58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Електронните билети не е необходимо да бъдат отпечатени, ще бъдат сканирани през телефона.
 
Всички фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.

Свързани новини

Концертът на Eagle-Eye Cherry се отменя

12.09.2023

Eagle-Eye Cherry за първи път в България

21.02.2023

Eagle-Eye Cherry за първи път в България

10.10.2022