Концертът на Eagle-Eye Cherry с нова дата

Концертът на Eagle-Eye Cherry, който трябваше да се състои на 4 март, ще се проведе на 30 септември отново в Pirotska 5 Event Center. 
 
Поради логистични причини голяма част от датите на турнето се променят, а издадените до момента билети важат без презаверка. 
 
 
Този концерт е единствен в региона, а билети за него се продават онлайн и в мрежата на Евентим. Някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, Orange, билетна каса на EVENTIM на ул. “6-ти септември“ 58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Електронните билети не е необходимо да бъдат отпечатени, ще бъдат сканирани през телефона.
 
Тези от вас, на които новата дата не е удобна, могат да върнат билетите си не по-късно от края на месец май тази година от където са закупени. Повече информация на info@eventim.bg
 
Всички фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.
 

Свързани новини

Концертът на Eagle-Eye Cherry се отменя

12.09.2023

Концертът е на 4 март

13.10.2022

Eagle-Eye Cherry за първи път в България

10.10.2022