Адел и Ед Шийрън отказаха да пеят на коронацията на крал Чарлз III

Новият крал на Великобритания Чарлз III харесва страшно много Адел и Ед Шийрън, но това не е достатъчно за двете звезди, за да пеят на коронацията му на 6 май. 

Двамата изпълнители са отказали поканите и няма да се включат в празничния концерт в чест на събитието. 

Британските суперзвезди са обявили, че имат ангажименти, които ги възпрепятстват да бъдат в Лондон. Шийрън съобщава, че има концерт в Тексас предния ден и ще му бъде трудно да се върне в Англия навреме. Адел обаче не дава конкретно обяснение - певицата няма планирани изпълнения на живо след 25 март, но понастоящем живее в Лос Анджелис и явно няма намерение да се завръща в родната Англия.
 
Кралят е предложил на своите сътрудници редица хора, които би искал да пеят на концерта, като в списъка е също така и най-успешният британски изпълнител в момента Хари Стайлс. Още не се знае дали той е потвърдил участието си.
 
Според запознат с организацията, кралят е бил много разочарован, когато двете звезди са отказали. "Те са титани на индустрията на шоубизнеса и са световноизвестни британци. Това е такъв срам.", коментира вътрешният човек пред "Дейли мейл.".
 
Вече стана ясно, че гвоздеят в концерта ще бъде събирането на Spice Girls в пълен състав за коронацията на Чарлз III. Те не са се появявали заедно от 2012 г., когато излязоха на сцената по време на церемонията по закриването на Олимпиадата. Виктория Бекъм се отдаде на модата и остави пеенето, като на този етап тя все още не е казала със сигурност дали ще излезе на сцената с останалите момичета от групата, но такива са очакванията на всички. Spice Girls празнуват 25 години от създаването си и преиздоха най-големите си хитове по този повод, така че сега е време да излязат и да ги изпълнят отново на живо. 
 
 
Друга много обсъждана тема в кралството е дали принц Хари и съпругата му Меган Маркъл ще присъстват на коронацията. Двамата са поканени, въпреки разкритията на по-малкия принц в мемоарите, които той издаде наскоро, но още не са потвърдили дали ще присъстват. 

Свързани новини

Състоянието на Адел се е влошило

29.02.2024

Адел идва в Европа това лято

02.02.2024

Адел пребори най-големия си страх

01.02.2024

Фенове полудяха по бельото на Ед Шийрън

30.11.2023

Адел с ново начинание

27.11.2023