Eagle-Eye Cherry с първи концерт у нас догодина!

Концертът на Eagle-Eye Cherry ще се състои на 4 март 2023 година в Pirotska 5 Event Center от 19 часа!
 
Авторът на хитовете "Save Tonight", "Falling in Love Again", "Are You Still Having Fun?", "Long Way Around", "Feels So Right", "Skull Tattoo" и "Don't Give Up" предстои много скоро да издаде нов албум. С най-доброто от него и своята кариера предстои да го видим у нас.
 
 
Билети ще се продават онлайн и в мрежата на Евентим от 10 часа в сряда, 12 октомври, а някои от местата на които можете да ги намерите, са Български пощи, билетна каса на EVENTIM на ул. "6-ти септември" 58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Електронните билети не е необходимо да бъдат отпечатени, ще бъдат сканирани през телефона.
 
 
Всички фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.
 

Свързани новини

Концертът на Eagle-Eye Cherry се отменя

12.09.2023

Eagle-Eye Cherry за първи път в България

21.02.2023

Концертът е на 4 март

13.10.2022