Ед Шийрън направи изненадващ концерт на улицата в Ипсуич

Стотици фенове на Ед Шийрън в британския град Ипсуич бяха същисани от внезапната поява на суперзвездата на стълбите на кметството на града и импровизирания концерт, който той направи.
 
"Това е моят първи концерт на улицата от известно време.", каза Шийрън пред хората. Както е известно, британската суперзвезда е започнал кариерата си като уличен музикант. 
 
Шийрън, който е израснал в близкото градче Съфолк и е фен на Ипсуич Таун, извика на тълпата: "Имах една седмица почивка и наистина много ми се искаше да направя още един концерт - толкова съм щастлив, че се върнах в Ипсуич."

 
 
Изпълнителят на "Bad Habits" подари на 10-годишно дете китарата си, което предизвика бурни овации сред хората. Певецът подписа инструмента и каза, че самият той е започнал да се упражнява да свири на 11-годишна възраст. "Артър, продължавай да свириш!", написа той на развълнуваното дете. 
 
10-годишният Артър е бил на път за урок по китара, когато е чул Шийрън да свири и е изоставил урока си, за да види изпълнението на певеца. Ед Ширйън е човек, на когото искам да приличам", каза детето пред BBC.
 
 
 
Звездата изсвири най-новите си хитове, включително включително "Sing", "Don't" и "Overpass Graffiti", но песните са изрязани от по-професионалните видеа заради авторски права. Множество любителски клипчета все пак могат да се видят в интернет. 
 
"Наистина треперя, видях това в стори и буквално избягах от къщата си и изтичах тук.", сподели развълнуван гражданин. 
 
Последната визита на Шийрън в Ипсуич беше през 2021 г., когато по време на ограниченията, свързани с коронавируса, певецът изнесе концерт без публика на клубния стадион "Портман Роуд", който се предаваше на живо в TikTok.

Свързани новини

Ед Шийрън с трогателен трибют

20.01.2023

Eд Шийрън счупи още рекорди

04.11.2022

Хакерът, окрал Ед Шийрън - в затвора

24.10.2022

Ед Шийрън с нова забавна колаборация

03.10.2022

Ед Шийрън отдаде почит на Джамал Едуардс

21.09.2022