Тина Търнър се превърна в кукла Барби

На пазара вече може да се купи Барби Мини Тина. Известният производител на играчки Mattel създаде куклата с образа на Тина Търнър, с което отбелязва 40-ата годишнина от хита на певицата "What's Love Got To Do With It".
 
Куклата носи тоалета на изпълнителката от музикалния видеоклип към известната песен - черна мини рокля, съчетана с дънково яке, прозрачен черен чорапогащник и черни обувки на висок ток. Най-забележителната част от куклата естествено е обемната и структурирана коса, в стила, с който певицата стана една от емблемите на 80-те години.
 
"Използвахме много снимки, за да видим косата под всички ъгли", каза дизайнерът на куклата Бил Грийнинг в изявление.
 
Самата Тина Търнър каза, че за нея е огромна чест да стане част от групата от известни жени, които са представени по този начин. "Чрез куклата ще разкажа историята на моето пътуване на още повече деца“, каза 82-годишната певица в изявление.
 
Мини Тина се присъединява към други изпълнители със свои кукли, като Дейвид Боуи и Глория Естефан.
 
 
Парчето е първият и единствен номер 1 сингъл на певицата в класацията Billboard Hot 100. То излиза през 1984 г., и печели три награди "Грами" през 1985 година.Това е и заглавието на биографичния филм за певицата от 1993 г. с участието на актрисата Анджела Басет.
 

Свързани новини

Ексклузивният концерт скоро и у нас

29.03.2024

Тина Търнър си отиде на 83

24.05.2023

Tina Turner влиза в Залата на Славата

13.05.2021

"ТINA" с премиера през март

18.02.2021