Måneskin обявиха кога излиза третия им албум

Италианските рок суперзвезди Måneskin обявиха издаването на третия си албум, RUSH!
 
Тийзван от поредица от сингли през тази година, включително хитовете "Supermodel" и страхотната балада "The Loneliest", групата в състав Дамиано Девид, Виктория Де Анджелис, Томас Раджи и Етън Торкио в момента е на гребена на вълната. Претъпканите зали по време на световното им турне са живо доказателство за това. 
 
Феновете са повече нетърпеливи за бъдещата премиера от горещите италианци. RUSH! ("Втурвам се") се очаква да излезе на 20-ти януари, 2023 г. Записът следва предишните албуми на групата "Teatro D’ira: Vol. I" от 2021 и дебюта им през 2018-та - "Il Ballo Della Vita".
 

 

Следващата година Måneskin продължава със световното си турне, вече в подкрепа на новия запис. Групата в момента е в Южна Америка, а клипчетата от сърцераздирателното изпълнение на Дамиано на актуалния им хит "The Loneliest" от шоуто им в Мексико станаха вайръл. Емоционалният италианец посвети изпълнението на починалия си преди няколко дни дядо, като не успя да сдържи сълзите си. 

"Семейството ми искаше да изпълня песен на погребението му, така че съм много горд да кажа, че това е последната песен, която дядо ми е чувал в живота си", каза Дамиано, преди да изпее най-новия им сингъл. Въпреки че песента излезе преди броени дни, публиката вече знае текста наизуст и в емоционалния момент вокалистът отстъпи припева на нея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Пред тълпата в Мексико сити групата за първи път изпя на живо бъдещия си сингъл "Кool Kids". "Миналата вечер бяхте толкова много, че ни хареса всяка секунда от този първи концерт от турнето Loud Kids!! Това е само началото на нашето турне и вие го направихте специално! Надяваме се, че изненадата ви е харесала, вие бяхте първите, които чуха нашата нова песен KOOL KIDS!, написаха в Twitter италианците. 

Свързани новини

Måneskin питат: "Honey (are u coming?)"

01.09.2023

Måneskin взривяват тълпата

23.03.2023

Албумът на италианците е сензация

01.02.2023

Måneskin се ожениха помежду си

20.01.2023

Петъчна доза нова музика

16.01.2023