Любо Киров представи нов албум с ремикси

Любо Киров отново успя да покори публиката с глас и присъствие. Певецът, който преди дни отбеляза своя 50-годишен юбилей, направи концерт пред пълната зала 1 на НДК в събота вечерта, като представи песните от новия си албум "Целуни ме", както и по-старите си хитове. Заедно на сцената с Любо пяха и дуетните му половинки Поли Генова, Михаел Маринова и Стенли. 
 
Междувременно Любо Киров зарадва феновете си и с чисто нов албум с ремикс версии на някои от големите му хитове.
 
По проекта любимецът на българската публика е работил с някои от най-добрите български диджеи и музикални продуценти у нас. Така идеята известни парчета от репертоара на Любо да зазвучат в електро-денс вариант и да обиколят българската клубна сцена, става факт. 
 
"Всичко започна с ремикса на "Ти можеш". Колекцията Remixed е вдъхновена от EDM вълната, която бушува в модерната музика днес. Вярвам, че се справихме със задачата и албумът е перфектен микс между мелодичните вокали на Любо и пулсиращите синтезатори и бас линии“, споделя творческият директор на проекта Мартен Роберто. 
 
Освен във всички дигитални платформи, Remixed излиза на българския музикален пазар на компактдиск и пъстър винил. Албумът разпространява "Вирджиния Рекърдс".
 
 
ТРАКЛИСТ
 
Целуни ме (Marten Roberto & Nikolay Donev Remix)
Ако сме двама (Boyan Remix)
Говоря ти сериозно (Artone Extended Club Remix)
Говоря ти сериозно (Artone Lounge Remix)
Ти можеш (Marten Roberto & Nikolay Donev Extended Remix)
Само ти (ymprl Remix)
Летим (Artone & Riverman Extended Remix)
Летим (TromBobby Remix)

Свързани новини

Винаги добра комбинация

22.05.2024

Sofia Live Club празнува с концерт

10.05.2024

Обявиха допълнителна дата

18.09.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Любо Киров с видеопремиера на живо

04.07.2023