Сам Райдър пусна нов сингъл - "All The Way Over"

Сам Райдър пусна сърцераздирателния сингъл "All The Way Over", който предлага силен и запомнящ се припев с акомпанимент на пиано, който е готов да стане любим на феновете. 
 
Суперзвездата Сам Райдър с ексклузивно интервю за Radiocast
 
Зашеметяващо разпознаваемият глас на Сам, съчетан с неговите бурни теми за любов, загуба и сърдечна болка, правят песента недвусмислено съотносима за всеки. ""All The Way Over" е песен за всеки, който пътува от другата страна до загубата, скръбта или сърдечната болка", коментира Сам.
 
 
Главоломният възход на Сам беше затвърден от сингълa "Space Man", който се запечата в съзнанието на публиката със зашеметяващи изпълнения на Евровизия и платинения юбилей на Кралица Елизабет II. Песента се изкачи до втора позиция в класациите за сингли в Обединеното кралство, превръщайки се в най-добре класиралото се британско парче от Евровизия за повече от четвърт век. "Space Man" е едно от най-продаваните парчета за 2022 и благодарение на него Сам бързо стигна златен статус и се превърна в разпознаваеми име за всяко домакинство и в най-успешния дебютен изпълнител в Обединеното кралство за годината.
 
Звездата от Евровизия Сам Райдър представи новия си сингъл "Somebody"
 
Певецът и автор на песни от Есекс за първи път стана известен по време на локдауна, когато неговите видеоклипове в TikTok започнаха да привличат аплодисментите на звезди като Алиша Кийс, Давид Гета, Джъстин Бийбър и Сиа. Той събра невероятните 13 милиона последователи и 106 милиона харесвания в платформата, което го прави най-успешния британски изпълнител в TikTok през 2021.

Свързани новини

Сам Райдър с нова песен

29.05.2023

Ново от Сам Райдър

15.05.2023

Поли Генова гостува на Сам Райдър по BBC

05.05.2023

Сам Райдър празнува една супер година

21.12.2022

Двата града се състезават за Евровизия

28.09.2022