Звездата от Евровизия Сам Райдър отбеляза най-успешната си година

Сам Райдър издаде първия си албум "There’s Nothing But Space, Man!" преди малко повече от седмица и завоюва върха на чарта за албуми във Великобритания. 

След като достигна до второто място на Евровизия 2022 и се превърна в най-добре класиралия се британски участник в конкурса от повече от 25 години, Сам Райдър продължава възходящия тренд на кариерата си.  
 
Той представи дебютния си албум и влетя под номер 1 в класацията за албуми, с което стана първият солов изпълнител с това постижение от повече от три години насам. 
 
Албумът на звездата от Евровизия включва хитовите му сингли "Space Man", "Somebody" и наскоро излезлия "All The Way Over".
 
Парчетата на Сам са енергични и супер заредени с поп енергия, която заедно с мощните му вокали и завладяващите му текстове, твърдо го заявява на британската, а и на световната сцена. 
 
 
А тази година беше невероятна за доскорошния певец от пъбове, клубове и сватби. След страхотното си представяне на Евровизия Сам озвучи редица ключови моменти в развлекателната индустрия през 2022 г. 
 
Суперзвездата Сам Райдър с ексклузивно интервю за Radiocast
 
От финала на Евровизия в Торино до Юбилея на кралицата, Forumla 1 Grand Prix в Силвърстоун, National Television Awards, The Royal Variety Performance. Сам Райдър ще бъде и водещ на новогодишното събитие на BBC 1, което е поредното признание за най-успешната му година досега. 

Свързани новини

Сам Райдър с нова песен

29.05.2023

Ново от Сам Райдър

15.05.2023

Поли Генова гостува на Сам Райдър по BBC

05.05.2023

Сам Райдър с нов сингъл

04.11.2022

Двата града се състезават за Евровизия

28.09.2022