Сам Райдър пусна нова песен с участието на Брайън Мей - "Fought & Lost"

След представянето си на финала на "Евровизия" 2023, Сам Райдър се завръща с гръм и трясък, издавайки чисто новото парче "Fought & Lost", включващо хипнотизиращо китарно соло на легендарния Брайън Мей. 
 
Песента вече създаде значително впечатление и плени феновете по целия свят с премиерата си в предпоследния епизод на трети сезон на тв сериала "Ted Lasso". Тракът идеално допълни разказа, оказа дълбоко влияние върху зрителите и остави трайна следа в сърцата им. Парчето се изкачва в класациите на Shazam в цял свят, включително в Топ 15 в британската класацията на Shazam, #42 в американската класация и в Топ 200 в глобалната класация. 
 
 
Връзката на Сам Райдър с легендарната група Queen не е тайна. След лична покана от оригиналните членове на групата и Дейв Грол, Сам имаше честта да се появи на сцената с тях по време на шоуто в памет на Тейлър Хоукинс. Освен това, в спиращо дъха изпълнение по време на "Евровизия", към Сам се присъедини Роджър Тейлър на барабаните за завладяващо представяне на "Mountain". 
 
С "Fought & Lost" Сам Райдър продължава да демонстрира своята гъвкавост като артист и способността си да създава емоционално заредена музика, която резонира дълбоко със слушателите. Песента съчетава мощни вокали, трогателен текст и безпогрешното майсторство на китарата на Брайън Мей, което води до едно незабравимо музикално пътешествие. 

Свързани новини

Ново от Сам Райдър

15.05.2023

Поли Генова гостува на Сам Райдър по BBC

05.05.2023

Сам Райдър празнува една супер година

21.12.2022

Сам Райдър с нов сингъл

04.11.2022

Двата града се състезават за Евровизия

28.09.2022