Суперзвездата Сам Райдър с ексклузивно интервю за Radiocast

Специално в новия епизод на подкаста ''Вярваш или не'' с DIA вниманието и прожекторите насочваме към британския певец - Сам Райдър. 
 
Той ще представи Великобритания на песенния конкурс ''Евровизия'' през май в Торино, Италия с песента ''Space Man''. Тя е дело на екип от доказали се професионалисти в музикалния бранш, сред които и Eйми Уодж - една от създателките на произведението ''Thinking Out Loud'' на Ед Шийран, което ѝ носи награда Грами за най-добра песен през 2016 г.
 
 
''Животът и щастието ми са свързани с това да пея и на сцената искам да направя просто това - да усетя емоцията без страх. Ще пея от цялото си сърце и душа, ще се подготвя физически и психически за този огромен шанс и привилегия за един артист да се представи на престижния конкурс ''Евровизия'', сподели Сам в студиото на Radiocast. 
 
Сам Райдър стана суперпопулярен в социалните мрежи с кавъри на песни на любимите си артисти. Само за няколко дни той натрупа милиони последователи в TikTok, което му отреди и приза за най-следван музикален изпълнител в Обединеното кралство.
 
 
В платформата той привлече вниманието на световни звезди като Джъстин Бийбър, Сиа и Алиша Кийс, която даже направи реакция на кавър версията на нейната песен "If I Ain't Got You", изпълнена от Сам, като не скри и за миг възхищението си към неговия глас и певческо майсторство.
 
Разговора за емоцията, кариерата и мечтите на един от вече най-известните артисти в света можете да гледате и слушате в каналите на Radiocast в YouTube, Spotify и Apple Podcasts.

Свързани новини

So Called Crew отново в Radiocast

21.09.2023

Пам Велидис в Radiocast

13.09.2023

Жлъч, Григовор и Гена в Radiocast

07.09.2023

Павел Колев и Ицака в Radiocast

16.08.2023

Весела Бабиновa в Radiocast

03.08.2023