Шер потвърди, че има връзка с 40 години по-младия Александър

76-годишната певица Шер потвърди, че има нова любов в лицето на 36-годишния музикален продуцент и изпълнител Александър Едуардс.
 
Когато медиите и феновете започнаха да коментират разликата във възрастта им, която е 40 години, Шер туитна: "Любовта не познава математиката."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Entertainment Takeover (@entertainmenttakeover_)

 
 
Потвърждавайки за връзката им, Шер цитира и покойния тибетски учител Согиал Ринпоче, който е казал: "Някои хора се срещат, а други се разпознават".
 
"На никого не му пука, кой какво си мисли", заявява още изпълнителката. В друг туит Шер пише: "Няма да се защитавам. Хейтърите ще продължат да мразят. Не се интересувам от това, защото ние не пречим на никого.".
 
 
Коментарите последваха снимките им с музикалния продуцент Александър Едуардс на влизане в ресторант в Холивуд. Двамата бяха щракнати хванати за ръце, а след това любопитните зяпачи заснеха Едуардс да целува ръката й в автомобила им. 
 
Въпреки липсата на откровени интимности, за всички стана ясно, че двамата са двойка. Шер не се забави и потвърди информацията, за да премахне всякакви спекулации относно това дали са заедно.
 
Шер разкрива пред близки, че той се държи с нея "като с кралица". Връзката им явно е сериозна, защото певицата вече го е запознала със своите роднини и приятели.

Свързани новини

Usher и турнето "Past Present Future"

21.02.2024

Usher сключи брак след ''Супербоул''

14.02.2024

Ирландката е с посмъртна номинация

13.02.2024

Никол Шерцингер стъпва на Бродуей

09.01.2024

Шер е най-големият си критик

10.11.2023