Дженифър Анистън за детето, което не е успяла да има

Дженифър Анистън вече няма какво да крие - така е озаглавено откровеното интервю на актрисата за сп. Allure. На 53 години звездата е абсолютно открита за детето, което е искала, но така и не е успяла да зачене. 

Тази тема преследва актрисата през целия й живот, а папараците не веднъж или два пъти са спекулирали по въпроса. Към днешна дата звездата от "Приятели" живее сама с двете си кучета и казва, че не съжалява за нищо. Тя вярва, че се намира в хубав момент от живота си. Все пак любимата актриса не крие, че би искала да има човек до себе си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Allure Magazine (@allure)

 
На въпроса дали би се омъжила отново, Дженифър споделя: "Никога не казвай никога, но нямам интерес да се омъжа. Иска ми се да имам връзка. Но кой знае? Има моменти, в които искам да се свия на кълбо и да кажа: "Трябва ми помощ". Би било хубаво да се прибера вкъщи след работа и там да има някой, в който да се сгуша и да му разкажа за тежкия си ден."
 
По трудната тема за детето, Анистън за първи път разкрива, че години наред е правила опити, включително и ин-витро: "Исках да забременея и опитвах през годините. Беше много труден път. Толкова много години се спекулираше с това дали съм бременна, дали искам да имам деца. Беше много трудно. През това време се подлагах на ин витро процедури, пиех китайски чайове, изпробвах всичко. Бих дала всичко, някой да ми беше казал: "Замрази си яйцеклетки. Направи си тази услуга." Но когато си млад, не мислиш за тези неща. И ето ме днес. Корабът отплава."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Allure Magazine (@allure)

 
Тя казва, че слуховете за евентуални нейни бременности са я наранявали дълбоко и разкрива, че е преминала през изключително тежък период между 30-тата и 40-тата си годишнина. Изпитвала е страх, гняв и голяма тъга, но се радва, че животът ѝ е предложил тези изпитания. "Сега нямаше да бъда човека, който съм.", казва Джен, която в крайна сметка е щастлива, че всичко това е зад гърба й. 
 
"Трябва да спрем да си казваме лоши неща. Един ден ще станеш на 65 и си помисли, че изглеждаш страхотно на 53. Анистън споделя, че би оприличила тази глава от живота си като възраждането на птицата Феникс. 
 
 
Актрисата казва още, че се чувства сякаш излиза от някаква хибернация. "Вече не искам да се крия.", казва звездата в интервюто за Allure.  

Свързани новини

The Morning Show обяви трети сезон

12.01.2022

Кога идва "The Morning Show: Season 2"

15.06.2021

Дженифър Анистън ще играе президент гей

22.05.2018