Дара Екимова представи дръзко ново видео

Дара Екимова издаде първото си EP, озаглавено "Недей да ме будиш", чиято премиера придружи с чисто нов видеоклип към сингъла "После ще му мислиш". 
 
"После ще му мислиш" е по музика, текст и аранжимент на певицата и Искрен Тончев – Искрата, с когото тя работи по всички свои парчета досега. Песента е естественото продължение на вълната от успешни хитове в жанровата стилистика на синтпопа, които изпълнителката представи на своята публика през последните няколко години. 
 
"После ще му мислиш" е най-дръзката и откровена част от мен, която не съм показвала досега. Картини, наситени със спомени, случили се в живота ми, прекараха дълго време в моето съзнание, надграждаха се сами, което ме вдъхнови не само за музиката и текста, но и да вляза и в ролята на сценарист и режисьор на видеоклипа", споделя Дара.
 
 
Във видеото любопитство буди участието на актрисата Алена Вергова ("Петя на моята Петя"), с която Дара Екимова е близка приятелка от години. Ролята й е на "другото момиче" в историята. По клипа Дара Екимова работи с Калоян Игнатов (оператор), Росица Терзийска, както и с Бойко Щонов (монтаж), от който певицата черпи вдъхновение за визуалния си свят.
 
В мини албума, освен "После ще му мислиш" и хита "Бягам", са включени дуетите с Тино - "Недей да ме будиш", и с Прея "Пулсът горе". 
 

Свързани новини

Предстои да излезе и видеото към песент

18.10.2023

Ново от Дара Екимова

07.07.2023

Дара Екимова с неочакван дует

06.03.2023

Дара Екимова с кавър на любима песен

18.01.2023

Дара Екимова с нов сингъл

13.05.2022