Sofia Live Festival с номинация за престижните награди European Festival Awards

Sofia Live Festival отново бе високо оценен от европейската културна общност.
 
След като за първи път български фестивал е поканен да стане член на Европейската асоциация на фестивалите, сега летвата скочи още по-високо. Sofia Live Festival получи номинация за най-престижните фестивални награди в Европа – European Festival Awards, в категория "най-добър нов фестивал".
 
 
"Толкова сме щастливи, горди, мотивирани, вдъхновени и БЛАГОДАРНИ! Защото има смисъл. И целият труд, любов и всичко, което нашият малък, скромен екип влага денонощно в тази идея, се забелязва и оценява. Чувството е страхотно. Благодарим на всички артисти, зрители и партньори за това, че ни вярват и ни подкрепят!" – споделя Рут Колева, съорганизатор и създател на Sofia Live Festival.
 
Публичното гласуване за 12-ото издание на European Festival Awards вече е отворено – всеки може да подкрепи любимия си фестивал, като даде своя глас тук.
 
От създаване си през 2009, European Festival Awards e посветен на това да оцени и отпразнува колективните постижения на най-любимата индустрия на континента – музикалната.
 
Със своите 16 категории, наградите са начин да се оценят постиженията на организаторите в тази сфера и отличи фестивалите и личностите, които продължават да разчупват статуквото откъм здраве и безопасност, социално съзнание и устойчиво развитие.

Свързани новини

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024

Изпълнителят със соло концерт в София

07.07.2023

Sofia Live Festival 2023 приключи

27.06.2023