Sofia Live Festival с номинация за престижните награди European Festival Awards

Sofia Live Festival отново бе високо оценен от европейската културна общност.
 
След като за първи път български фестивал е поканен да стане член на Европейската асоциация на фестивалите, сега летвата скочи още по-високо. Sofia Live Festival получи номинация за най-престижните фестивални награди в Европа – European Festival Awards, в категория "най-добър нов фестивал".
 
 
"Толкова сме щастливи, горди, мотивирани, вдъхновени и БЛАГОДАРНИ! Защото има смисъл. И целият труд, любов и всичко, което нашият малък, скромен екип влага денонощно в тази идея, се забелязва и оценява. Чувството е страхотно. Благодарим на всички артисти, зрители и партньори за това, че ни вярват и ни подкрепят!" – споделя Рут Колева, съорганизатор и създател на Sofia Live Festival.
 
Публичното гласуване за 12-ото издание на European Festival Awards вече е отворено – всеки може да подкрепи любимия си фестивал, като даде своя глас тук.
 
От създаване си през 2009, European Festival Awards e посветен на това да оцени и отпразнува колективните постижения на най-любимата индустрия на континента – музикалната.
 
Със своите 16 категории, наградите са начин да се оценят постиженията на организаторите в тази сфера и отличи фестивалите и личностите, които продължават да разчупват статуквото откъм здраве и безопасност, социално съзнание и устойчиво развитие.

Свързани новини

Ето какво да очаквате

14.06.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024

Изпълнителят със соло концерт в София

07.07.2023