Луи Томлинсън дебютира директно в топ 3 на Billboard 200

Вторият самостоятелен албум на Луи Томлинсън "Faith in the Future" влезе директно под номер 2 в актуалната класация за албуми Billboard 200, отбелязвайки най-силния дебют и най-добрите продажби на албум на бившия член на One Direction.

От 37 500 продадени екземпляра на "Faith in the Future", физическите продажби включват 31 500 (с 16 500 на винил; 14 000 на CD и 1 000 на касети), останалите са дигитални изтегляния. 

Любопитно за албума на Томлисън е, че той излиза в най-разнообразни колекционерски физически варианти. Музикалната колекция е записана върху рекордните 10 варианта на винил, четири CD варианта (включително луксозен сет) и три варианта на касетка.

Албумът беше предшестван от сингъла "Bigger Than Me", който стана четвъртият солов хит на Томлисън в класацията, извън времето му с One Direction. Припомняме, родните фенове на поп музиканта ще имат възможността да чуят най-големите му хитове  на живо догодина. 

Британецът ще стъпи за първи път на българска сцена на 18 септември 2023 г. с концерта в "Арена София", част от турнето му по повод представянето на"Faith in the Future", което ще обиколи повече от 40 европейски града.
 
Луи Томлинсън от One Direction с първи концерт в България

На първо място в класацията за най-големи продажби на албуми продължава да стои "Midnights" на Тейлър Суифт, който прекарва четвърта поредна седмица на върха.

Новата музикална колекция с кавъри на Брус Спрингстийн "Only the Strong Survive" влиза под номер 3 на класацията за албуми. Това е 17-ият топ 10 албум за Спрингстийн от началото на измерванията в класацията през 1991г.

Свързани новини

Специални мерки срещу ботовете

17.10.2022

Луи Томлинсън за първи път у нас

14.10.2022