HAYES&Y с нов видеоклип броени часове преди май-мащабния им концерт

Броени часове преди най-големия концерт на HAYES&Y на 1 декември в зала 3 на НДК, групата издаде нов видео клип към песента "Turn Around, Look Away" от дебютния им албум Press.Go.Move.Slow. Клипът е дело на Васил Витанов, а участие в него вземат Елена Чергиланова и Ян Лозев.
 
Песента ще прозвучи на живо от сцената на зала 3 в НДК този четвъртък. Сетлистът за концерта ще включва както песни от дебютния им албум, така и вече добре познати и обичани от феновете парчета като "Always So Simple, Always So Cold, "The Feeling", "Special" и други. Всяка песен ще бъде придружена от специално светлинно представяне, което ще  направи изживяването HAYES&Y още по-наситено. 
 
 
Преди да чуем обаче музиката на HAYES&Y - Благослав Анастасов (вокали, китара), Радослав Лозански (китара), Ивайло Делев (бас) и Денис Холбек (барабани), на сцената ще се качат JIN MONIC. Момчетата от инди рок бандата ще заредят публиката с качествена авторска музика. 
 
Последни бройки билети могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим в цялата страна на ценa от 40 лв. Събитието се реализира и с медийната подкрепа на радио Z-ROCK. 

Свързани новини