Джъстин Бийбър се скара с моден гигант

Компанията H&M днес потвърди, че има право да използва образа на Джъстин Бийбър, но засега изтегля дрехите с лика на певеца от търговската мрежа. 

Шведската марка изтегли брандираните облекла от магазините си през тази седмица, след като певецът обяви, че не е дал съгласието си за производството на колекцията.

В изявлението на модния гигант се казва, че всички процедури са спазени и компанията има договор за всеки един модел. Марката е предлага суичъри, тишърти и горнища със снимки на Бийбър, както и с цитати от негови песни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Justin Bieber Traacker (@jbiebertraacker)

В понеделник Джъстин Бийбър призова със стори в Инстаграм своите 270 млн. последователи да не купуват дрехите на марката, наричайки ги "боклуци" и твърдейки, че са произведени без неговото съгласие.  

Не съм одобрявал каквато и да е било колекция, която в момента се помещава в H&M... всичко това е направено без моето разрешение. Неща, които не бих купил, ако бях на ваше място", написа Бийбър.

H&M обяви, че изтегля моделите от продажба от уважение към Джъстин - "Изтегляме продуктите от нашите магазини и търсим най-добрия начин да ги използваме", се казва в изявлението на компанията. 

Свързани новини

Джъстин Бийбър с първо шоу от година

08.02.2024

Джъстин и Хейли Бийбър в очакване

18.04.2023

Джъстин Бийбър със сериозни проблеми

02.03.2023

Джъстин Бийбър обмисля важно решение

22.12.2022

Джъстин Бийбър страда

07.09.2022