Михаела Филева връща звученето на 80-те години с "Обсебен"

Певицата Михаела Филева изпраща 2022 година с нов хит, успешно турне и зашеметявящ дебют в главната роля в мюзикъла "Парижката Света Богородица". 
 
Само преди две седмици талантливата изпълнителка представи видеото на "Обсебен" - първият ѝ музикален проект в партньорство с румънската Глобъл Рекърдс. Текстът е на български, като негови автори са Михаела и Ангел Проданов. 
 
 
Звученето на "Обсебен" ни връща към 80-те години на миналия век, което е актуално отново, както в музиката, така и в модата. Закачливият ритъм е вдъхновение за текста на песента, който с намигване представя темата за егоизма във взаимоотношенията и вълнува повечето от нас. Основната тема улавя и режисьорът Крис Захариев. Той създава свежо видео с участието на талантливия актьор Калоян Стойчев, танцьорите от RiO Crew и три страхотни дами – Славена Вътова, Александра Богданска и Ивелина Чоева.
 
 
В края на годината, когато е времето за равносметка на постигнатото, в свое интервю Михаела Филева споделя, че 2022 е била истинско предизвикателство за нея. За първи път се гмурка в дълбоките води на мюзикъла – започва с участие в  "Уестсайдска история" в зала България и стига до успешното превъплъщение в ролята на Есмералда в "Парижката Света Богородица" в Стара Загора. Певицата и феновете ѝ си устройват емоционална среща по време на националното ѝ турне, а черешката на тортата е "Обсебен". 
 
 
Михаела вече има планове за 2023, като разкрива, че първото, което ѝ предстои, е дует с любим български изпълнител.

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023

Михаела Филева с нов сингъл и видео

20.07.2023

Михаела Филева с нов клип

02.06.2023