Майли Сайръс се завръща с нов сингъл

"Нова година, нова Майли, нов сингъл". Това сподели певицата в социалните мрежи, анонсирайки новия си сингъл, който предстои да излезе на 13 януари.

Блондинката сподели тийзър на видеото към парчето озаглавено "Flowers". Това ще бъде водещият сингъл от нейния предстоящ осми студиен албум. Записът ще последва последния й албум "Plastic Hearts", който се превърна в най-успешния за звездата със своя уникален микс от поп-рок и диско, включващ тоталните хитове на Майли - "Midnight Sky" и "Prisoner" с Дуа Липа.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Miley Cyrus (@mileycyrus)

Малко се знае за новата песен освен датата й на пускане на пазара. А тя е 13 януари, което е съвпадение с рождената дата на бившия й съпруг - актьорът Лиъм Хемсуърт, а това едва ли е случайност...

Също така, едва ли има по-добър момент Майли да представи новата си музика. Новогодишното шоу на изпълнителката стана тотален хит! Няколко дни по-късно Сайръс все още владее мрежата с изпълнeнията си на сцената в Маями. Заедно с легендата Доли Партън изпълниха емоционален микс от хитовете си "Wrecking Ball" и "I Will Always Love You" и посрещнаха новата година заедно с екзалтираната тълпа. 

Сайръс, като домакин на новогодишното шоу на NBC, беше поканила Дейвид Бърн, с когото претвориха хита на Дейвид Боуи "Let's Dance", както и още руси дами на сцената - заедно с Парис Хилтън и Сиа направиха "Stars Are Blind" - изпълнение, което дълго ще се помни: 

Свързани новини

След редица презаписвания, хитът е готов

01.03.2024

"Глобален сингъл" за 2023 г. е ...

28.02.2024

Майли Сайръс готви нещо ново

26.02.2024

Top of the Tops

03.01.2024

Двойна премиера: ето ги новите песни на

25.08.2023