Актьорът Джеръми Ренър в критично състояние след инцидент

Американският актьор Джеръми Ренър пострада сериозно при почистване на сняг пред дома си. Той е получил травматичен удар в областта на гърдите и ортопедични травми, от които е бил опериран в понеделник.
 
"Ренър е в критично, но стабилно състояние, след като получи наранявания, докато риеше сняг. Откаран е по въздух до болница", каза говорител на актьора.
 
51-годишният Ренър притежава къща недалеч от град Рино в окръга Уошо, щата Невада. Силна снежна буря връхлетя този район по време на новогодишните празници, припомня life.dir.bg. Актьорът се е опитвал да разчисти терена от снега, за да може да се придвижва семейството му, но снегоринното багерче внезапно минало през крака му, твърдят очевидци. Негов съсед, който е доктор, се отзовал и направил турникет, докато дойде линейката.
 
 
Ренър е имал опит с машината и е публикувал снимки от почистването на впечатляващите количества сняг около къщата си, а основният проблем е, че скъпата машина е имала специални механизми за сигурност, които би трябвало да не са ѝ позволили изобщо да мине през актьора. 
 
Ренър е известен с участието си във "Войната е опиат" (номинация за Оскар за най-добър актьор, 2010 г.), "Градът" (номинация за Оскар за най-добър поддържащ актьор, 2011), "Специален отряд", "Мисията невъзможна: Режим Фантом", "Отмъстителите", "Наследството на Борн" и "Първи контакт".

Свързани новини

Албум с песни ни чака в скоро време

27.10.2023

Джеръми Ренър с първо селфи от болницата

04.01.2023