Джеръми Ренър превръща живота си през изминалата година в музикална колекция

 
 
След хоспитализацията си той информира феновете си за продължаващото си възстановяване. Сега, 52-годишната звезда от "Отмъстителите", издава колекция от песни, в които разказва за живота след почти фаталния инцидент. 
 
В скорошна публикация в Инстаграм номинираният за "Оскар" актьор загатна за излизането на "Love and Titanium" и написа: "Колекция от музика, която написахме за различните важни събития по пътя ми на възстановяване от 1 януари тази година. "Love and Titanium" беше болезнено, дълбоко лечебно и в крайна сметка пречистващо за мен. Надявам се да събера кураж да го споделя с всички вас."
 
 
Заглавието на колекцията е препратка към коментар, който Ренър направи в интервю за ABC News през март тази година. "Изгубих много плът и кости в това преживяване, но бях презареден и изпълнен с любов и титан", каза той за злополуката. 
 
 
Въпреки че публиката може би познава Джереми Ренър най-вече с актьорските му роли, той се утвърди и като музикант с издаването на няколко сингъла от 2018 насам и два мини-албума, които издаде през 2020 – "The Medicine" и "Live For Now". 
 
 
Съвсем наскоро номинираният за Оскар актьор написа и изпя "Rebel on the Road" за саундтрака на своя риалити сериал на Disney+ "Rennervation", чиято премиера беше през април тази година.
 

Свързани новини

Джеръми Ренър с първо селфи от болницата

04.01.2023

Актьорът е още в болница

03.01.2023