След престоя в болница и старта на турнето, Мадона пак със здравословни проблеми

След като бе изписана от болница и стартира турне, Мадона съобщи на феновете си отново, че не се чувства добре.
 
По време на концерта си в Белгия певицата разказа за неотдавнашния си здравословен проблем, заради който бе хоспитализирана и трябваше да отложи планираните концерти през юни, припомня life.dir.bg.
"Изключително благодарна съм, че ми се даде още един шанс да живея, но искам да ви призная, че не се чувствам добре.", заяви тя и допълни, че е щастлива от факта да е сред любимите си хора и благодари на Бог за цялата любов, която получава. "Наистина го оценявам."
 
Мадона иска Бритни Спиърс да се включи в турнето ѝ
 
Преди малко по-малко от четири месеца Мадона прекара няколко дни в интензивното отделение с бактериална инфекция и се бореше за живота си. По нейни думи на по-късен етап, е било "истинско чудо, че е оцеляла". Турнето ѝ бе отложено за лятото, а първата му спирка бе в Лондон.
 
Лурдес Леон доказа с новия си сингъл, че е достойна дъщеря на Мадона
 
Въпреки че даде големи надежди, че се завръща на сцената и отказа да се залежава, източник сподели пред сп. "Heat", че децата на Мадона се опитват да я накарат да "забави темпото". "Лурдес и Роко от години казват, че майка им се самонаказва, визирайки това, че прекалява с операциите и като цяло се опитва да се държи така, сякаш все още е на 20 години."

Свързани новини

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Мадона отново в неловка ситуация

13.03.2024

Мадона покани Памела Андерсън на сцената

26.02.2024

Неприятен инцидент

20.02.2024

Мадона срещу феновете

29.01.2024