Мадона вече танцува, отбелязва 40 години от първия си албум

Въпреки страховете, изглежда, че Мадона се завръща!
 
Поп звездата отбеляза 40-годишнината от издаването на дебютния си албум с видеоклип, в който танцува на хита си от 1983 г. "Lucky Star", пише life.dir.bg. Разбира се, стъпките са съвсем предпазливи и леки, защото на звездата ще отнеме доста повече, за да се възстанови напълно. 
 
 
И макар да не е споменала нищо конкретно за доскорошното ѝ хоспитализиране, текстът към клипа, който качи, подсказва, че е благодарна, че здравето ѝ е под контрол: "Това, че мога да се движа, ме кара да се чувствам като най-щастливата звезда на света! Благодаря на всички мои фенове и приятели! Вие сте моите щастливи звезди! И честит 40-и рожден ден на моят първи албум!"
 
 
"Lucky Star" е сред многото хитове на Мадона, които излизат през юли 1983. Тя, разбира се, има какво да празнува в допълнение към годишнината на албума си. Наскоро звездата разкри, че световното ѝ "Celebration World Tour", което бе отложено с оглед на здравословното ѝ състояние, сега ще стартира в Европа през октомври, а датите в Северна Америка ще бъдат обявени по-късно.
 
"Благодаря ви за положителната енергия. На път съм да се възстановя и съм невероятно благодарна", написа певицата по-рано този месец в личния си профил.
 
Мадона написа завещанието си
 
По-рано източник сподели пред "People": "Тя пренебрегваше някои симптоми на заболяването доста дълго време, защото мислеше, че те ще изчезнат. Не искаше да прекъсва репетициите", визирайки бактериалната инфекция, която получи поп дивата. "Мадона бе много заета и не се грижеше за себе си."

Свързани новини

Пак ядове около Мадона

27.10.2023

Липсата на дисциплина се плаща

20.10.2023

Дъщерята на Мадона с копие на "Frozen"

20.10.2023

Мадона подава ръка на Бритни Спиърс

25.08.2023

Мадона празнува рожден ден

16.08.2023