Мадона с първи думи след престоя в болница

Мадона оздравява от бактериалната инфекция, която наложи хоспитализация в края на миналия месец.
 
"Първата ми мисъл, когато се събудих в болницата, бяха децата миВтората ми мисъл беше, че не искам да разочаровам всички, които са си купили билети за моето турне", пише 64-годишната Мадона в своя публикация в социалните мрежи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

 
Заболяването наложи Мадона да отложи почти разпродаденото си турне Celebration с 84 дати, което трябваше да започне на 15 юли. В шоуто певицата е включила най-емблематичните хитове от 40 годишната си кариера на сцената. 
 
"Сега се фокусирам върху здравето си и върху това да укрепна и ви уверявам, че ще се върна при вас веднага щом мога", пише още Мадона.
 
Тя съобщава, че настоящият ѝ план е да започне европейската част от турнето си на 14 октомври в Лондон, както е планирано, и да презапише по-ранните концерти в Щатите за по-късни дати.
 
Малко след като Мадона публикува изявлението си, гигантът LiveNation потвърди, че датите в Северна Америка, насрочени преди 8 октомври, ще бъдат "за съжаление отложени".
 
Компанията заяви, че новият календар ще бъде представен "възможно най-скоро". Спирките в Съединените щати ще включват Детройт, Чикаго, Маями и Ню Йорк - градът, в който започва кариерата на суперзвездата. 

Свързани новини

Не е ясно какво друго е очаквал фенът

31.05.2024

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Мадона отново в неловка ситуация

13.03.2024

Мадона покани Памела Андерсън на сцената

26.02.2024

Неприятен инцидент

20.02.2024