Мадона и Памела Андерсън на една сцена във Ванкувър

Ванкувър събра на една сцена две звезди от 90-те. По време на турнето си "Celebration" в Канада, Мадона покани на сцената актрисата Памела Андерсън. Поп кралицата сподели тяхна снимка заедно на сцената, седнали на столове и вдигнали карти с номера, пишейки: ''Благодаря ви, Ванкувър... Най-добрите крака в града.''
 
Актрисата от ''Спасители на плажа'' беше гост-звезда по време на незабравимия хит ''Vogue'', в който танцьорите показват най-добрите си движения. Очаквано публиката беше в екстаз, като голяма част от феновете не спряха да аплодират и да крещят по време на цялата песен.
 
 
Андерсън носеше черен пуловер и минипола и отново впечатли зрителите с безупречната си красота без грим. За пореден път актрисата отказа да покрие лицето си с какъвто и да е продукт, продължавайки традицията, която започна преди година. Тя изигра ролята на съдия по време на сегмента. Във видео, споделено в социалните мрежи, се вижда как Андерсън и кралицата на попа се прегръщат и целуват по бузата, след което се настаняват удобно на два бели стола и чакат конкурсът да започне. Актрисата и носителката на ''Грами'' малко по-късно си размениха любезности в социалните мрежи, споделяйки обща снимка от зад кулисите, придружена от емотиконки на сърца. 
 
 
Предишни гост-звезди по време на този сегмент са били дъщерята на Мадона Лурдес Леон и сина на Мадона Роко Ричи, както и известни лица като FKA Twigs, Diplo, Ейми Шумър и Чарли Хунам, модните дизайнери Жан Пол Готие, Стела Маккартни и Донатела Версаче и дори частният готвач, който се присъедини към нея на сцената в Германия.
 
 
Турнето "Celebration" започна в Лондон миналата година и се отправи към Северна Америка през декември и ще приключи в Мексико Сити на 26 април.

Свързани новини

Мадона и Лана дел Рей също го отнесоха

17.04.2024

Мадона отново в неловка ситуация

13.03.2024

Неприятен инцидент

20.02.2024

Мадона срещу феновете

29.01.2024

Съдят Мадона за закъснение за шоуто й

22.01.2024