Мадона планира турне, с което ще отпразнува 40 години на сцената

Мадона планира голямо световно турне, с което ще отбележи 40-годишнината си в музиката.
 
Кралицата на попа, която преди часове пусна демо запис на песента си от "Madame X" "Back That Up To The Beat", следвайки тенденциите в социалната мрежа TikTok, е решена да даде на феновете си - и млади и стари, това което искат. 

 
Източници на в-к Sun споделят, че Мадона опитва нещо напълно ново в кариерата си досега - тя иска да се възползва от колосалните си хитове като "Frozen" и "Material Girl", които вече са популярни в TikTok, и да представи и други по-стари парчета на едно изцяло ново поколение.
 
"Преди Мадона винаги е искала да бъде ориентирана напред и да се фокусира върху новите тенденции. Но сега, в средата на шейсетте си години, тя се връща към основите и отново преоткрива себе си.", споделя източника на изданието. 
 
Идеята на Кралицата на попа изобщо не е странна предвид факта, че стари песни изненадващо стават хитове отново, благодарение на социалните мрежи. Пресен факт е сензацията, която направи "Running Up That Hill (A Deal With God)" на Кейт Буш, която стана номер 1 в класациите 37 години след официалната си премиера през 80-те. 
 
Двата най-скорошни студийни албума на Мадона са "Rebel Heart" (2015) и "Маdам Х"(2019), но певицата не спира да пуска музика - тя издаде няколко компилации, включително нов албум с ремикси на нейните най-големи й хитове. 

Свързани новини

Култови парчета празнуват юбилей

26.01.2023

Филмът за Мадона е спрян

25.01.2023

Мадона обяви ново световно турне

18.01.2023

Кралицата на попа постави рекорд

31.08.2022

Мадона с нова версия на стар хит

08.08.2022