Анимационерите са българският гост на концерта на Fun Lovin‘ Criminals в София

На 23 май Зала 3 на НДК ще се превърне в много повече от концертна зала.
 
Tя ще стане арена на автентично парти преживяване в стил 90-те, защото към концерта на Fun Lovin‘ Criminals се присъединяват и любимите алтернативни герои на България – Анимационерите. Групата с фронтмен Георги Згуров-Гурко, която носи духа на десетилетия революция и индивидуализъм в българската музика, ще открие концерта на любимите братовчеди от Ню Йорк. 
 
Анимационерите са без съмнение една от най-интересните групи на алтернативната музикална сцена у нас. В подкрепа на заявката им за оригинален музикален стил безспорно стоят и всичките сценични изяви и видеоклипове на Анимационерите. В музиката на Николай Бекриев-Заека, Цветан Методиев и Георги Згуров-Гурко съвсем органично се смесва електронно звучене с алтърнатив и рок. Групата има три издадени албума: А (2000), Плюс (2003) и Анимационерите (2016)
 
След тях на сцената се качва основното трио – централен парти елемент на вечерта – Брайън "Fast" Лайзър, Франк Бенбини и Наим Кортази или Fun Lovin‘ Criminals, с нюйоркския си груув и микс от хип-хоп, рокендрол, блус, джаз и латино соул.
 
Партито ще продължи и след последното парче на кримките от Ню Йорк. Музикалната селекция след концерта е поверена на Краси Москов, познат от ефира на Z-Rock и нощните клубове на София. От колоните ще продължи да звучи още рокендрол, фънк, и джаз за удължено удоволствие на всички посетители, за още танци и коктейли с приятели.
 
Първата ценова категория от билети за събитието на Fun Lovin‘ Criminals е вече изчерпана, в момента в продажба е втората ценова категория от 55 лв, от които са изкупени повече от половината билети, следващата ценова категория ще бъде 66 лв, а до деня на концерта цените - ще достигнат 88 лв. Билети се продават в мрежата на Ticketstation

Свързани новини

Ново видео от NiB: Now In Bulgaria

07.04.2023

Fun Lovin‘ Criminals отново у нас

03.02.2023

Анимационерите с нов албум и лайв

12.05.2016

ММ ТВ отбелязва 20 години с концерт

17.03.2016