Били Айлиш изтри социалните мрежи от телефона си

Били Айлиш направи драстична стъпка и изтри приложенията на социалните мрежи от телефона си. Наскоро певицата разкри, че е е направила това, за да защити психичното си здраве.

"Вече не ги използвам", коментира тя. "Изтрих всичко от телефона си, което е огромна стъпка за мен. Това е наистина важен етап за мен. Когато виждаш името и лицето си навсякъде, не е лесно да разбереш кой си всъщност.", добавя калифорнийската певица.

Според Били Айлиш възрастта влияе на връзката със социалните мрежи. Въпреки че тя не е била "интернет дете", все пак тя е израснала в ерата на технологиите. "Когато бях в ранната си юношеска възраст вече имаше iPhone-и, а когато пораснах малко, имаше всичко, което имаме и днес. Докато бях тийнейджърка, бях един от тези хора в интернет. Вътре в себе си чувствам, че нищо не се е променило. Но изведнъж гледам в интернет всички онези видеоклипове и неща, които са за мен. Гадно е, не ми харесва", разказва още изпълнителката на "Happier Than Ever" в промото към предстоящия епизод на подкаста "Conan O’Brien Needs a Friend".
 
Това не е първият път, в който Айлиш признава, че славата донякъде й тежи и социалните мрежи допълнително я натоварват. През юни 2021 г. тя коментира в интервю, че напълно е спряла да чете коментари за себе си в Instagram. По-късно изпълнителката разкри, че има синдром на Турет - състояние, което причинява внезапни тикове. Напоследък звездата все по-често говори за своите трудности в емоционален план, разкривайки, че никога не се е чувствала красива и желана жена. 

Свързани новини

Били Айлиш пише история

12.03.2024

Кой ще пее на наградите ''Оскар''

06.03.2024

Били Айлиш е готова с новия си албум

22.02.2024

Актьорски дебют за звездата

21.03.2023

Били Айлиш изненада с две нови песни

22.07.2022