Portugal. The Man се завръщат с нов сингъл, чакаме албум през лятото

Portugal. The Man правят своето триумфално завръщане с новия сингъл "Dummy". 
 
"Притеснява ви неизбежната ядрена война? "Dummy" е ода за The Cure. За всички онези безнадеждни песимисти, които вярват, че сме обречени и които редят рими за края на света, докато танцуват под звуците на "Boys Don’t Cry". Всичките ми проблеми изглеждат толкова далеч. Благодаря ви, че имахте търпение, хубаво е да се завърнем!", казва Джон Гурли.
 
 
"Dummy" е продуциран от Аса Таконе ("Feel It Still") и е първият официален сингъл от дългоочаквания нов албум на групата CHRIS BLACK CHANGED MY LIFE, продуциран от Джеф Баскър (Бионсе, Хари Стайлс, SZA, Марк Ронсън), който трябва да излезе на 23-ти юни. 
 
Сингълът е придружен от официален музикален видеоклип, режисиран от Ноел Пол и е с участието на новия, почетен член на групата – Tank Dog. Създаден от Уес Хъбард (Wooden Cyclops) и Джон Гурли, Tank Dog е най-новият помощник на Portugal. The Man.
 
CHRIS BLACK CHANGED MY LIFE е първият дългосвирещ албум на групата, след издаването на вече платинения им албум WOODSTOCK (2017). Първата песен – "Heavy Games II", представи предстоящия албум с придружаващо видео, продуцирано от Джеф Баскър и с негово участие. Албумът е посветен на покойния приятел и почетен член на групата – Крис Блек.
 
 
Базираните в Портланд изпълниетли ще последват издаването на CHRIS BLACK CHANGED MY LIFE с няколко хедлайн шоута през 2023. Включвайки парчета от цялата им кариера, всяко шоу през това лято ще се състои на емблематично място. 

Свързани новини

Portugal. The Man с нова песен

16.05.2023

Portugal. The Man с нова песен

11.02.2022

Portugal. The Man ни връщат в 90-те

28.09.2021

5 горещи музикални премиери

19.04.2021

Portugal. The Man пак е на върха

11.04.2018