Portugal. The Man пуснаха новата си песен "Thunderdome [W.T.A]"

Portugal. The Man издават нова песен - "Thunderdome [W.T.A]" с участието на Black Thought & Наталия Лафуркаде, третата издадена песен от дългоочаквания нов албум на групата CHRIS BLACK CHANGED MY LIFE, който трябва да излезе на 23 юни.
 
"Докато чаках да видя дали и кога челюстта ми някога ще заздравее, имах чувството, че има твърде много време за размисъл, докато нямаше почти достатъчно време, за да правя нещата, които исках да правя с музиката си, така че започнах наистина да потъвам в историите на други хора и техните любими плейлисти. Нещо, което наистина имаше огромно въздействие, беше плейлист, който Хосуе Фото ми направи, и песен, която абсолютно блестеше и към която непрекъснато се връщах, беше "Hasta la Raiz" от Наталия Лафуркаде. Натрапчива мелодия, изпята от глас с толкова много сила и изразителност. Разбира се, Наталия е страхотна, но за мен беше непозната. Слушах я нон стоп."
 
 
"Преминаваме малко напред и сме в "Sonic ranch" с (продуцента на албума) Джеф Баскър, който обикаля с Адановски. И той ни запознава с всички. Толкова много хора влизат и излизат от стаята, тъй като работим в студио А, и тогава той ме запознава с Наталия. С напредването на нощта започваме да правим записи; кой върху какво работи, кой с кого си сътрудничи и след това чувам "Hasta la Raiz", и всичко си дойде по местата. Боже мой, ти си Наталия Лафуркаде! Тази песен промени живота ми!"
 
"Питахме, умолявахме Наталия да направим съвместно трака и когато всичко се подреди, се превърна магия. Тя има неповторим глас и всеки път, когато го чуя, ми напомня колко е важно да слушаш любимата музика с приятелите си и да се обграждаш с хора, които имат страхотен вкус, особено ако споделят неща, които никога не сте чували. Това просто може да промени живота ви."
 
CHRIS BLACK CHANGED MY LIFE - съдържание:
Heavy Games II (feat. Jeff Bhasker)
Grim Generation
Thunderdome [W.T.A] (feat. Black Thought & Наталия Лафуркаде) 
Dummy
Summer of Luv (feat. Unknown Mortal Orchestra) 
Ghost Town
Time’s a Fantasy (feat. Sean Leon)
Doubt
Plastic Island
Champ (feat. Edgar Winter)
Anxiety:Clarity (feat. Paul Williams)
 
Бандата се завърна триумфално в началото на март със заразителния първи сингъл "Dummy", а след това и с "Champ", която включва римейк на хита от 1971 на легендарния музикант Едгар Уинтър, "Dying to Live".
 
 
CHRIS BLACK CHANGED MY LIFE е първият дългосвирещ албум на групата след издаването на вече платинения им албум WOODSTOCK (2017)

Свързани новини

Portugal. The Man с нов сингъл

09.03.2023

Portugal. The Man с нова песен

11.02.2022

Portugal. The Man ни връщат в 90-те

28.09.2021

5 горещи музикални премиери

19.04.2021

Portugal. The Man пак е на върха

11.04.2018