5 музикални премиери: Нора Джоунс и Portugal. The Man с лайф албуми, ново от London Grammar и още

Много нови песни и албуми зарадваха музикалните фенове през последните няколко дни. Ето 5 премиери, които грабнаха нашето внимание:

"Til We Meet Again" е новият албум на поп и джаз изпълнителката Нора Джоунс. Новата колекция представя изпълнения, обхващащи концерти на певицата по целия свят - САЩ, Франция, Италия, Бразилия и Аржентина, записани в периода от 2017 до 2019 година. Албумът включва 14 песни, включително най-големите хитове на Джоунс. Ето видео трейлър на новата музикална продукция: 

Още едно предложение за почитателите на нежната музика и красивите женски вокали. Новият албум на британците London Grammar "Californian Soil" е факт. Това е третият студиен запис на триото. Ето го водещият сингъл от албума:

Portugal. The Man представиха "Oregon City Sessions". Инди рок бандата, в която се влюбихме от тоталния й хит "Feel It Still" показва себе си преди голямата слава. Албумът е абсолютно уникален - сесията е записана в края на 2008 година. В края на едно турне, вместо да се върне у дома в Аляска, групата влиза в студиото в предградията на Портланд, Орегон, и решава да запише на живо своя сет, без никакви репетиции и повторения. Албумът излезе на 16 април, а на 11 юни ще бъде последван от издание на винил и CD., 

Продължаваме на рок вълна с новия албум на The Offspring. Дългосвирещият запис е вече на пазара, като това е първият студиен албум на бандата от 10 години, което го превръща в събитие. Вече представихме водещия сингъл "Let The Bad Times Roll", който излезе с изключително забавно видео, посветено на последиците от пандемията. 

The Offspring и новата реалност в "Let The Bad Times Roll"

Групата продължава в същия дух с най-новия сингъл "This Is Not Utopia": 

Завършваме с последния сингъл на певицата от албански произход Bebe Rexha. Въпреки че музиката на "Sabotage" звучи твърде познато на меломаните, изпълнителката показва зашеметяващия си глас в парчето, което ще бъде включено в новия й албум "Better Mistakes". Очакваме го на на 7 май. 

Свързани новини

#BestNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

#BestNewMusic от изминалата седмица

21.02.2023

Stromae пя с българския хор Yasna Voices

14.12.2022

#BestNewMusic тази седмица

07.10.2022

Чуй Yeah Yeah Yeahs и "Burning"

11.08.2022