Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" с концерт в столицата през май

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" (Еко, Стунджи, Иван Лечев и Миро Иванов) ще зарадват многобройните си фенове в София на 20 май.
 
Това е първата изява на открито на бандата от над половин година насам и е навръх рождения ден на талантливия автор, изпълнител на песни и актьор. Мястото също не е случайно - Стефан Вълдобрев и компания ще открият новата лятна сцена Арена София в парк Борисова градина. Партито с мега хитовете на бандата обещава да се превърне в грандиозен старт на предстоящия концертен летен живот. Специално обособените барове, предлагащи храни и напитки, ще се погрижат за още по-доброто настроение на присъстващите.
 
Билетите за концерта на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" влизат в продажба от днес, 19 април, в мрежата на Eventim. Цената на билетите в деня на пускане в продажба е промоционална – 15 лева, а след това ще бъде 20 лева. На 20 май стойността за влизане на концерта ще бъде 25 лева. Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print@Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи. 
 
Концертът ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването: използване на не повече от 50% от капацитета на Арена София, носене на защитни маски за лице.
 
Запазете датата 20 май и станете част от празника на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" - Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов - Еко! Вратите на нова лятна сцена Арена София отварят в 18 часа.
 

Свързани новини

Чакаме и нов албум

27.03.2024

До края на март в Строежа

22.03.2024

Плажен концерт посред зима

04.12.2023

Изпращаме лятото на плаж пред сцената

13.07.2023

Стефан Вълдобрев с нова песен

25.04.2023