Летният фестивал Music Daze ще се състои през юни в Пловдив

Music Daze качва фестивалното забавление на най-високата точка в града – в пряк и в преносен смисъл! Музиката, танците, приятелството, радостта и светлината ще бъдат над Пловдив на 11, 12 и 13 юни. За първи път второто по височина тепе в града – хълм Бунарджика, ще е място за тридневен фестивал, който освен с музика, звук и светлина, ще зашемети гостите на събитието с поразяващата гледка към целия град и красивите планини около него. 
 
 
Music Daze посреща три големи имена от европейската сцена! Ще гледаме ефирните Nouvelle Vague, чиято музика е сякаш създадена именно за прекрасни летни вечери, а съвършените им аранжименти и кавър версии са майсторството им на живо – това ги прави идеални за хедлайн на фестивали от този тип.
 
 
Asian Dub Foundation владеят света със смесица от брейкбийт, дъб, рага и пънк – стихия, която тресе големите фестивални сцени от много години. През 2021-ва музиката им отново е по върховете на британските чартове, самото им присъствие във време на пандемия в Пловдив е приятен жест към хилядите им фенове в България, които са ги гледали на живо винаги при напълно разпродадени зали. 
 
 
Music Daze ще приветства още една истинска фестивална звезда – DJ Burak Yeter. Неговият стил, познат в цял свят и получил заслужено признание на EXIT, Tomorrowland и EDC Mexico, ще върне радостта от всички пропуснати танци на открито през последната, трудна за всички хора по света, година. 
 
 
Освен силното международно участие, Music Daze предлага и българско хедлайн изпълнение – абсолютно ексклузивно фестивално шоу на Ицо Хазарта и Ъпсурт, красиво допълнени от Мария Драгнева, DJ Cass и балет Нова. Всички разтърсващи олд скуул Ъпсурт класики от 1996 година до днес и топ хитовете от соло албума на Ицо Хазарта Неправилен рап в едно шоу, в една фестивална вечер в Пловдив.
 
 
На сцената ще се качат още Mе And My Devil, Innerglow, Керана и космонавтите, Stop The Schizo, Krekhaus, Le' Push, K.Lina и други.
 
 
Вече са в продажба тридневните билети за фестивала, а ако капацитетите, свързани с Covid пандемията позволят, допълнително ще бъдат обявени и еднодневни билети. Деца до 9 години влизат без билет.
 
 

Свързани новини

DUB FХ идва за Music Daze

07.06.2021