И DUB FХ feat. Mr Woodnote на Music Daze

Music Daze включва още един много силен артист в програмата си - седмица преди началото на феста своето участие потвърди DUB FХ. Неговото изпълнение ще закрие фестивалната вечер на 12 юни 2021 г, събота, а шоуто му ще бъде плътно подкрепено от саксофониста Mr Woodnote. 
 
 
Хилядите му фенове в България знаят, че супер силата му са изпълненията на живо - в продължение на часове гласът му минава през ритъма на реге, drum and bass и хип хоп. Очаква ни истински фестивален взрив, защото концертата енергия на Бенджамин Станфорд (както е истинското име на DUB FХ) е искрата, от която имаме нужда за да не спрем да скачаме и танцуваме с часове. Той ще отпразнува рождения си ден на Music Daze и вече е потвърдил присъствието си и в другите фестивали дни. 
 
Музикантите от Asian Dub Foundation отлагат гостуването си по лични причини, които обясняват за българските си почитатели в специално видеообръщение.
 
 
Music Daze е първият летен фестивал в България за 2021-ва година: 11, 12 и 13 юни, Пловдив, хълм Бунарджика. Nouvelle Vague, DUB FХ feat. Mr Woodnote, DJ Burak Yeter, Ицо Хазарта и Ъпсурт, Керана и космонавтите, Mе And My Devil, Innerglow, Stop The Schizo, Krekhaus, K.Lina и други!

Свързани новини

Силна програма за феста Music Daze

19.04.2021